Op 15 maart 2016 kwamen twee voetballers van het A1 elftal op bezoek bij de groepen 7 en 8. In de gymzaal hebben ze tijdens de voetballes  meegedaan. Ze gaven aanwijzingen en lieten een goed voorbeeld van de opdrachten zien. De voetballers vertelden over hun loopbaan bij FC Utrecht, over de trainingen, over de voeding en over hun inzet. Aan het eind lieten ze nog enkele mooie trucjes zien bij het hooghouden.

Vandaag -4 februari 2016- hebben de kinderen van groep 7, nadat ze vorige week geleerd hebben dat er best wel veel suiker in pakjes drinken zit, zelf een lekker drankje gemaakt van kraanwater.

Een van de onderdelen van Het gezondste schoolvoetbaltoernooi van Nederland was een bezoek aan het stadion van FC Utrecht.

Een aantal schoolvoetbal groepen was hiervoor uitgenodig en voor onze school vielen de jongens in de prijzen.

Een van de onderdelen van het programma is een suikerklontjesloop. Om de kinderen bewust te maken van de hoeveelheid suiker in frisdrank en pakjes moest er met suikerklontje op een lepel een traject afgelegd worden.