Schooljaar 2018-2019

Vorig schooljaar

Thema Vervoer

We rijden eerst een stukje in onze speelgoedbus.

We maken een wandeling door de wijk om ons te verdiepen in de verkeersregels en het vervoer. We gaan ook een stukje met de echte bus.

Hebben de juffen wel een kaartje voor alle kinderen?

Schooljaar 2017-2018

Het nieuwe jaar start op maandag 21 augustus.

Afbeeldingsresultaat voor nieuw schooljaar

Vorig schooljaar 2016-2017

Naar het Museum

We zijn naar een echt museum geweest! Met allemaal schilderijen en standbeelden. De meneer en mevrouw van het museum vertelden ons eerst vanalles over het museum. Toen mochten we een echt schilderij bekijken. Op het schilderij waren allemaal dieren verstopt. Daarna gingen we bij nog veel meer beelden en schilderijen op zoek naar dieren.
Toen we alle dieren gevonden hadden mochten we ons eigen museum maken: een bloemenmuseum, een dierenmuseum en een feestmuseum.

Een bibliotheek bezoekje

Vandaag zijn we naar de bibliotheek gelopen. Het was best ver maar de kinderen hielden het goed vol!
Eerst las de mevrouw van de bibliotheek ons voor uit het boekje: ik wil ook! We hebben allemaal heel goed geluisterd en staken netjes onze vingers op als ze een vraag stelde. Vervolgens deden we een spelletje over het verhaal. Daarna mochten we zelf boekjes zoeken en lezen in de bibliotheek. Wat hebben ze daar veel leuke boekjes!

Herfstwandeling in het park

We vonden een echte herfstboom in het park. Alle bladeren waren verkleurd en er lagen er ook al een paar op de grond. Onder sommige bomen groeiden zelfs paddestoelen!

Na de herfstwandeling in het park zijn we nog via dit smalle bruggetje naar de speeltuin gelopen. Spannend!

Streetwise

We hebben met behulp van de ANWB geleerd hoe we veilig over straat konden. Iedereen mocht een keertje oefenen.