Gymnastiek

De lessen voor de groepen 5 t/m 8 zijn op dinsdag- en donderdagochtend in de gymzaal aan de Bangkokdreef.

Kinderen van groep 4 hebben alleen donderdag gym. Zij gaan op dinsdagmiddag zwemmen.

De kinderen die in groep 3 zitten,  hebben op dinsdag- en donderdagmiddag gym in de gymzaal aan de Bangkokdreef.

Het Peutercentrum en de groepen 1 en 2 hebben hun gymlessen in de speelzaal van de school.

De lessen voor de groepen 3 t/m 8 worden gegeven door Elke van Meer (vakdocent gym). De groepen 1 en 2 krijgen les van hun eigen leekracht.

Het dragen van sportkleding is verplicht. In verband met veiligheid mogen de kinderen tijdens de gymles geen sieraden of horloges dragen. Het is in verband met veiligheid en hygiëne verstandig om gymschoenen te dragen. Gymschoenen, die ook buiten zijn gedragen, zijn verboden.

In verband met de hygiëne raden wij aan de gymkleren mee te geven in een katoenen tas en deze regelmatig te wassen.

De kinderen krijgen eenmaal een tas van school.  De kleuters laten de tas aan de kapstok hangen, omdat er bij slecht weer elke dag gegymd wordt. Een nieuwe tas is verkrijgbaar voor € 2,00.

Als een kind niet mee kan doen met gym, moet een ouder dit aan de leerkracht melden.