Logopedie

Ik ben Wietske Sorgdrager. Vanaf 1 januari 2018 mede-eigenaar van Logopediepraktijk Overvecht.

In 2004 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hanze Hogeschool te Groningen. Daarna heb ik een zwangerschapswaarneming gedaan als screenend logopedist bij de GGD en werkte ik in het speciaal onderwijs. Vanaf 2005 woon ik in het midden van het land. Ook hier heb ik een aantal waarnemingen in het speciaal onderwijs gedaan. Daarna heb ik een aantal jaar in een logopediepraktijk gewerkt. De afgelopen 7 jaar heb ik in een revalidatiecentrum op de kinderafdeling gewerkt. Echter doordat ik veel reistijd had en zelf een kindje heb gekregen, heb ik dichterbij huis een baan gezocht.

Vanaf 1 augustus 2017 werk ik met veel plezier in Logopediepraktijk Overvecht.

Wij hebben twee hoofdlocaties en 8 dependances op scholen. Waarvan basisschool de Schakel er één is. Op deze manier kunnen de kinderen van de Schakel zoveel mogelijk onder schooltijd worden behandeld. Echter doordat ik maar een werkdag op school aanwezig ben, kunnen niet alle kinderen op de basisschool behandeld worden. Een deel van de kinderen zal naar de praktijk op de Amazonedreef moeten komen. Welke kinderen voor behandeling op school in aanmerking komen zal in overleg met de intern begeleider worden bepaald.

Ik hoop op een prettige samenwerking.

.